SEH Lentecongres 2019
SEH Lentecongres 2019
Koningin Paralympische Spelen vertelt over haar bewogen levensverhaal

Bibian Mentel op podium SEH Lustrumcongres

Bibian Mentel, de koningin van de Paralympische Winterspelen, betreedt op 18 april het podium van het SEH Lustrumcongres. De snowboardster zal op nationaal sportcentrum Papendal vertellen over haar bewogen levensverhaal.

SEH Lustrumcongres, Papendal, Bibian Mentel

Het verhaal van Bibian Mentel is even opmerkelijk als bewonderenswaardig. Het voert niet alleen langs negen wereldtitels en Paralympische medailles maar langs evenzovele duels tegen de ziekte kanker. Papendal, de locatie voor het SEH Lustrumcongres, is voor Bibian bekend terrein. Onder meer daar bereidde zij zich voor op haar deelname aan de Paralympische Spelen.

Aansluitend op haar inspirerende verhaal zal Bibian de prijzen uitreiken aan de drie beste Pitch & Putt-teams: een uniek fotomoment voor de winnaars.

Nationaal Energiecommissaris

In de ochtenduren beklimt de Nationale Energiecommissaris het plenaire podium. Ruud Koornstra de zaal met – naar verwachting – 800 Erkend Financieel Adviseurs enthousiasmeren om in hun klantcontacten meer aandacht te besteden aan duurzaamheid. De energiecommissaris wil Nederland stimuleren tot wereldkampioen schone energie in 2030.

Juist vandaag verscheen ook een manifest van een brede klimaatcoalitie, die ernaar streeft om na 2020 geen traditionele, gasgestookte cv-installaties meer in woningen te installeren. Om plaatsing van duurzame cv-systemen voor iedereen financieel haalbaar te maken, zou er gebouw-gebonden financiering moeten komen. Woningeigenaren betalen dan vast bedrag per maand voor de installaties die voor warmte en stroom zorgen. Bij verkoop van de woning neemt de koper het servicecontract over.

Duurzaam wonen

Verder brengen talloze experts in 24 Masterclasses en Partnercolleges tijdens het SEH Lustrumcongres verdieping op diverse terreinen. Uiteraard komt het congresthema ‘duurzaam wonen’ volop aan bod. Maar ook andere onderwerpen staan op het menu, zoals: adviesvaardigheden en advieskwaliteit, aflossingsvrije hypotheken en de looptijdrente, kangoeroewonen en inkomensrisico’s, doorstromers en ondernemers. Direct toepasbaar in de adviespraktijk.

Inschrijven kan nog!

Datum: 28-03-2018